Ana Sayfa Manşet “2020 yılının ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni...

“2020 yılının ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyor, tüm çalışanlarımıza selam ve muhabbetlerimi sunuyorum”

Dr. Hakkı GÜRSÖZ

Özveriyle, kararlılıkla çalıştığımız; gelecek hedeflerimize doğru emin adımlarla yürüdüğümüz ve çok yol kat ettiğimiz bir yılı daha geride bıraktık.

“Sağlık teknolojilerinde yerlileşme ve millileşme” çalışmalarını hızlandırdık. Kurumumuzun uluslararası alanda saygın otoriteler arasına taşınması için var gücümüzle çalıştık.

Türkiye’deki tüm reçetelerin elektronik ortamda yazılabilmesine olanak sağlayan; böylelikle sahte reçeteleri engelleyecek olan “Elektronik Reçete Sistemi’ni hayata geçirdik.

Güvenli kozmetik ve tıbbi cihaza erişimi amaçlayan Ürün Takip Sistemi’nin yaygınlaştırılması çalışmalarında sona geldik. Tıbbi cihazların tekil takip süreçlerinde önemli mesafeler kat ettik.

Bu vesileyle üstün gayretleriniz ve fedakârlıkla sürdürdüğünüz çalışmalarınız için hepinize bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.

Ne var ki hayatta; başarılar kadar, sevinçler ve kederler de var.

Bu yıl hepimizi derinden sarsan kayıplar yaşadık.

Önce; Kurumumuzda 1991-2000 yılları arasında Genel Müdürlük görevinde bulunan, engin bilgisi, vizyonu, enerjisi ve çalışkanlığıyla hepimize örnek olan kıymetli büyüğümüz TİSD Genel Sekreteri Ecz. M. Kemalettin Akalın’ı ebediyete uğurladık.  Ardından; değerli çalışma arkadaşımız; Tıbbi Cihaz Denetim Dairesi personelimiz Ramazan Barkçın’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık.  Merhum Akalın ve merhum Barkçın’a bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum.

Her zaman ifade ettiğim gibi;  TİTCK olarak biz hem büyük bir ekip hem de büyük bir aileyiz.

Ve ailemiz bu yıl aramıza katılan bebeklerle daha da genişledi. Yarınlarımız çocuklarımız; mutluluğumuza vesile oldu.

Kurumumuz çalışanlarından bu yıl ilk kez veya yeniden anne olan Alev Meşe, Ayten Kılınç, Başak Kandöker, Buket Derebaşı, Bürde Süheyla Bayraktar, Ceren Af, Deniz Atakan Çamlıca, Dilek Eser, Ebru Özdemir, Eda Yalçın Albayrak, Elif Gözde Durgut, Elif Sarıgöl Çalamak, Elvan Kındap, Emine Aras, Fatma Emine Arıtan Selçuk, Gökşen Yükselen, Gözde Uğurluol, Gülgün Algül, Güzide Tuğba Çetinkaya, Makbule Özden, Merve Karadeniz Lambrechts, Nurhan Kurtbeyoğlu, Ömür Bostancı, Özden İşcan Yavaşoğlu, Özge Kaya, Özge Turan, Saliha Sümeyye Kaya, Sema Meşe, Serap Tekbacak, Sercan Başer, Şule Altınok, Pınar Kılıç, Saffet Erdoğan, Gülşah Yayla’yı tebrik ediyor, bebeklerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.
2019 yılında “baba” olma mutluluğunu yaşayan Alparslan Demirci, İbrahim Muaz Yaradılmış, Alpay Özdemir, Bekir Dolaksız, Bülent Akfındık, Fuat İlhan, Hasan Demir, İlyas Özkan, İsa Çetinkaya, Kemal Ural, Mehmet Emin Eroğlu, Mehmet Yaka, Mustafa Kılıç, Olgun Doğanyiğit, Ömer Faruk Kuru, Rahmi Tuna, Servet Sarıhan, Yasin İlkay Sever, Tayfun Güner, Hasan Yıldırım, Meriç Bahadıroğlu, Hicabi Çevik, Suat Kaymak, Oğuzhan Şengün’e de evlatlarını sağlıkla, mutlulukla büyütmelerini diliyorum.

2019’da aramıza yeni katılan çalışma arkadaşlarımız da oldu; görev süresini doldurarak emekliye ayrılanlar da… Yeni başlayan arkadaşlarıma görevlerinde başarılar dilerken; emekliye ayrılan Makbule Aral, Aynur Köşker, Yusuf Karadeniz, Belma Erkenci, Mustafa Doğan, Bahriye Tuç, Ekrem Mutlu, Sevinç Ebru Berksan, Şengün Erten, Asuman Baylan, Mualla Altop, Ömer Tarık Gürsoy, Gürol Aydın ve Hilal Sütçü’ye Kurumumuza verdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür ediyor,  emeklilik dönemlerde kendilerine sağlık ve güzellikler diliyorum.

2020 yılının ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyor, tüm çalışanlarımıza selam ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Dr. Hakkı GÜRSÖZ
TİTCK BAŞKANI