Ana Sayfa Etiketler KVKK

Etiket: KVKK

Eczanelerde İşlenen Sağlık Verilerinin Paylaşılması Hakkında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Kişisel Verilerin Korunması ile ilgili yasal mevzuat hükümleri gereği eczanelerimizde kayıt altına alarak Medula Sistemine ve eczane programlarına işlediğimiz bilgiler için ciddi...

KVKK Örnek Belgeleri

Veri sorumluları, öncelikle işledikleri verilerle ilgili bilgilerin tanımlandığı veri envanteri oluşturur.  Ayrıca, veri işlemelerinde kişisel verisini işlediği ilgili kişileri aydınlatma yükümlüğü altındadır. Bu yükümlülük,...

KVKK Kişisel Verilerin Korunması Farkındalık Eğitimi

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında hazırlanan Kişisel Verilerin Korunması Farkındalık Eğitimi videosu, Türk Eczacıları Birliği Online Eğitim Platformu TEBEŞİR içerisinde yayınlanmıştır. TEBEŞİR Online Eğitim Platformu,...

VERBİS Bildirimi için Yapılacak İşlemler

17.12.2021 ve 20.12.2021 tarihlerinde web sitemizde yayımladığımız “VERBİS Kayıt Yükümlülüğü Hakkında Bilgilendirme”, “VERBİS Bildirimi için Kullanıcı Adı ve Şifre Alınması Hakkında Bilgilendirme” ve “VERBİS...

VERBİS’e kayıt aşamaları

Kişisel Verileri Koruma Kurulu (KVKK) tarafından oluşturulmuş elektronik sicil niteliğindeki VERBİS’e kayıt olmak için https://verbis.kvkk.gov.tr/  adresine girilir. Eğer kayıt olunmuşsa; VERİ SORUMLUSU YÖNETİCİ GİRİŞİ alanından girilir. Kayıt...

Sağlık kuruluşlarına yönelik siber saldırılar son bir yılda 2 kat arttı!

Pandemi sürecinde tüm dünya gibi siber saldırganlar da gözlerini sağlık sektörüne çevirdi. Bir önceki yıla kıyasla %12’lik artışla en çok veri ihlali yaşanan sektördeki...

TEB, KVKK Başkanı ile Görüşme

Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney ve Türk Eczacıları Birliği Saymanı Ecz.Saygın Garğın, 05.03.2021 tarihinde Kişisel Verileri...

KVKK Uygulamaları Konusunda Birliğimizce Alınan Karar

Bilindiği üzere, faaliyetleri kapsamında kişisel veri işlemekte olan tüm gerçek ve tüzel kişiler için bazı yükümlülükler getiren 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 07.04.2016...

Özel Muayenehanesi Olan Hekimlerin KVKK ile İlgili Yükümlülükleri

ÖZEL MUAYENEHANESİ OLAN HEKİMLERİN KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU İLE İLGİLİ YÜKÜMLÜLÜKLERİ HK. 1. Kişisel veri işleme faaliyetinde bulunan gerçek ve tüzel kişiler için 6698 sayılı...

Sağlık Hizmetlerinde Kişisel Verilerin Korunmasına Dikkat!

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında sağlık kuruluşlarına birçok yükümlülükler ile bu yükümlülüklere aykırılık halinde para cezaları getirildi. Konu ile ilgili açıklama...
- Advertisement -