Ana Sayfa Etiketler KVKK

Etiket: KVKK

Sağlık kuruluşlarına yönelik siber saldırılar son bir yılda 2 kat arttı!

Pandemi sürecinde tüm dünya gibi siber saldırganlar da gözlerini sağlık sektörüne çevirdi. Bir önceki yıla kıyasla %12’lik artışla en çok veri ihlali yaşanan sektördeki...

TEB, KVKK Başkanı ile Görüşme

Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney ve Türk Eczacıları Birliği Saymanı Ecz.Saygın Garğın, 05.03.2021 tarihinde Kişisel Verileri...

KVKK Uygulamaları Konusunda Birliğimizce Alınan Karar

Bilindiği üzere, faaliyetleri kapsamında kişisel veri işlemekte olan tüm gerçek ve tüzel kişiler için bazı yükümlülükler getiren 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 07.04.2016...

Özel Muayenehanesi Olan Hekimlerin KVKK ile İlgili Yükümlülükleri

ÖZEL MUAYENEHANESİ OLAN HEKİMLERİN KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU İLE İLGİLİ YÜKÜMLÜLÜKLERİ HK. 1. Kişisel veri işleme faaliyetinde bulunan gerçek ve tüzel kişiler için 6698 sayılı...

Sağlık Hizmetlerinde Kişisel Verilerin Korunmasına Dikkat!

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında sağlık kuruluşlarına birçok yükümlülükler ile bu yükümlülüklere aykırılık halinde para cezaları getirildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Av....

VERBİS’e kayıt süresi uzatıldı

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini gösteren Covid-19 virüs salgını nedeniyle bazı işyerlerinin fiziksel olarak kapalı olduğu veya uzaktan / dönüşümlü çalışma modeli...

Hastasının cep telefonuna izinsiz reklam içerikli mesaj atan doktora idari para...

Adalet Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Kişisel Verileri Koruma Kurulu (KVKK), kişisel verileri amacı dışında kullananlara ceza yağdırıyor.  Bir hasta, cep telefonuna reklam amaçlı mesaj atan doktoru...

Kişisel Verileri Koruma Kurumunun Duyurusu

Bilindiği gibi, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun (Kanun) 16 ncı maddesi gereği, kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişiler, veri işlemeye başlamadan önce...

Hastaların kişisel verilerinin korunması sağlanması hakkında bir karar!

Sağlık Bakanlığı’nın talebiyle İl Sağlık Müdürlükleri ara ara sağlık kuruluşlarına yazılar göndererek hastaların kişisel verilerini de içeren sağlık kayıtlarının gönderilmesini istemektedir. Bu taleplerle ilgili...

Sağlık işletmelerinde genel sorun, iş çok fazla ama çalışan sayısı az

W- Türkiye ve Avrupa’da yerli ve yabancı müvekkillerine hukuki danışmanlık hizmetleri sunan Avukat Oğuz Kara, sağlık çalışanlarını ilgilendiren güncel konularda sorularımızı yanıtladı. Sizce Türkiye’de sağlık...
- Advertisement -










Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com