Ana Sayfa Etiketler KVKK

Etiket: KVKK

Hastasının cep telefonuna izinsiz reklam içerikli mesaj atan doktora idari para...

Adalet Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Kişisel Verileri Koruma Kurulu (KVKK), kişisel verileri amacı dışında kullananlara ceza yağdırıyor.  Bir hasta, cep telefonuna reklam amaçlı mesaj atan doktoru...

Kişisel Verileri Koruma Kurumunun Duyurusu

Bilindiği gibi, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun (Kanun) 16 ncı maddesi gereği, kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişiler, veri işlemeye başlamadan önce...

Hastaların kişisel verilerinin korunması sağlanması hakkında bir karar!

Sağlık Bakanlığı’nın talebiyle İl Sağlık Müdürlükleri ara ara sağlık kuruluşlarına yazılar göndererek hastaların kişisel verilerini de içeren sağlık kayıtlarının gönderilmesini istemektedir. Bu taleplerle ilgili...

Sağlık işletmelerinde genel sorun, iş çok fazla ama çalışan sayısı az

W- Türkiye ve Avrupa’da yerli ve yabancı müvekkillerine hukuki danışmanlık hizmetleri sunan Avukat Oğuz Kara, sağlık çalışanlarını ilgilendiren güncel konularda sorularımızı yanıtladı. Sizce Türkiye’de sağlık...

Kişisel verilerin ihlalinden 3 milyon kişi etkilendi

Gelişen teknoloji ile birlikte kişisel veriler, farklı uygulamalar ve sistemler aracılığıyla hemen hemen herkes tarafından ulaşılabilir ve paylaşılabilir hale geldi. Kişisel bilgilerin korunması hem...

6698 sayılı KVKK Çerçevesinde ASM, İlaç Firmaları ve Eczanelerin Yükümlülükleri

W- Veri Koruma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Murat Volkan Dülger'in 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu bazında sağlık alanına ait görüşlerini almak...

6698 sayılı kanunla Sağlık alanının hukuki sorumlulukları….

W- Veri Koruma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Murat Volkan Dülger'in 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu bazında sağlık alanına ait görüşlerini almak...
- Advertisement -






Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com